Градска општина Лазаревац

Градска општина Лазаревац

Приводе се крају радови на тргу испод Рударске чесме

Објављено:

Председник градске општине Лазаревац Бојан Стевић са сарадницима обишао је данас радове на изградњи новог трга на локацији испод Рударске чесме. Ова нова амбијентална целина, чије се контуре увелико назиру са две фонтане и интересантно решеним пешачким комуникацијама биће један од најлепших украса централног градског језгра Лазаревца.   

Временски услови нам иду на руку и у овом тренутку приводе се крају радови на поплочавању стаза  и тротоара у оквиру трга и уређења мање фонтане. Након завршетка ових радова извођач ће прећи на извођење радова на великој фонтани и поплочавању централног дела трга, казао је приликом обиласка градилишта председник ГО Лазаревац Бојан Стевић.

Чим нам временски услови на пролеће дозволе за комплетан завршетак радова на овом тргу биће потребно око 60 радних дана, навео је Стевић и додао да ће у склопу завршних радова на тргу бити посађено ново дрвеће и зеленило, постављен нов мобилијар и нова лед расвета.

Очекујем да ће од наредне године овај прелепи трг, који мења комплетну слику централне градске зоне бити омиљено место за састајање и окупљање наших суграђана, закључио је председник ГО Лазаревац Бојан Стевић. 


Fotografije